★★★★★
5 ud af 5 stjerner på Google
Vi tilbyder events så du kan blive klogere på knive og brugen af dem.
Pris
Længde
Stål
Serie
Er du interesseret i at lære om de fine detaljer og teknikkerne bag japanske køkkenknive og slibning? Så er denne workshop lige noget for dig! Du får muligheden for at lære fra en ekspert i branchen – Steffen, der er en af få ikke-japanere, der har gennemgået en slibeuddannelse i Japan hos master Keiichi Fujii i Sakai og arbejdet hos den anerkendte knivbutik og værksted Tower Knives Osaka.
Han har over 10 års erfaring i knivbranchen i både Danmark og Japan, og tidligere har han også arbejdet som kok på nogle af Danmarks bedste restauranter. I løbet af workshoppen vil du få en grundig gennemgang af japanske knive, deres historie og de forskellige ståltyper.
Steffen vil også lære dig om, hvorfor nogle knive ruster, hvorfor nogle ikke gøre, hvorfor nogle holder sig skarpe længere end andre og meget mere, og give dig værktøjerne til at undgå fejlkøb i fremtiden og bruge dine knive optimalt. Du vil også få en undervisning i slibning med fokus på double bevel, og Steffen vil personligt undervise og rette hver deltager for at opnå det bedste resultat.
Du har mulighed for at medbringe dine egne slibesten og knive, ellers stiller Suba Knives sten til rådighed. Der vil være rigelig mulighed for at stille spørgsmål og udforske din nysgerrighed. Så hvis du ønsker at blive en ekspert i japanske køkkenknive og slibning, så book din billet nu! Forneden kan du se de datoer for, hvornår vi holder workshop og tilmelde dig.
★★★★★
5 stjerner på Google