Jeg er super stolt af at kunne tilbyde denne serie bestående af Petty, Santoku og Gyuto, lavet i det rustfrie AUS-10 stål, som holder skarpheden dejligt længe og jeg har, som altid, lagt stort arbejde i at tynde bladene så de glider så let som ingenting igennem de forskellige emner du skærer. Kniven er også i sig selv meget tynde, så ikke just en begynderkniv eller “beater” men en utroligt skarp makker du kan have i mange år!
Skæftet er lavet i brændt eg, og jeg synes selv det fungerer fantastisk godt til knivene. Det er oktagonalt, og fungerer både til højre og venstrehåndede. Selv med våde hænder har du et super godt greb.
Disse knive finder kun i 3 størrelser som sagt og der kommer ikke flere på lager en dem jeg har på værkstedet nu, så hvis du forelsker dig er det med at slå til. Jeg fik dem tilbudt via mine gode forbindelser i Seki, Japan da en knivmager var sprunget fra sin bestilling. Kæmpe win for dig og mig 🙂
Kniven her er en Santoku 170 mm som er super lækker at arbejde med, en størrelse alle kan bruge og specielt til grøntsager fungerer den super godt. Ønsker du at skære større stege, vil gyuto´en være anbefalelsesværdi, men som god allround er denne top fed!
Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft på Frederiksberg af Steffen. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for Suba Knives.
Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende.
På lager
Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot
1.699 DKK
På lager
100% tilfredshedsgaranti
Gratis fragt på alle knivkøb
Knivstype: Santoku
Længde: 170 mm
Højde ved hæl: 45 mm.
Stål: AUS-10 m. rustfri clad
Hårdhed/HrC: ca. 60
Finish: Migaki
Skæfte form og materiale: Okt. Brændt Eg– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
Vægt i alt: ca. 115 g.
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 1,7 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm
Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark
Rustfri? Ja under normale forhold.
Hold dig opdateret på vores knive, og find inspiration til optimeringen af koge kunst og gastronomiske redskaber.
På Facebook finder du vores gruppe, hvor folk med passion for gastronomi og tilhørende redskaber kan dele deres entusiasme samt gode tips og tricks.
CVR:
Betalingsmetoder
Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Visa, Mobilepay, Apple Pay, Google Pay
Julegave fra Suba Knives
Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug.
Værdi: Op til kr. 339 pr stk.
Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023
Påskeferie
Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.
God Påske!