Japansk Håndværk Med Det Ædle Stål

Når vi taler om japanske knive, træder ægtheden klart frem, især når de er skabt af det fornemme hvidt-1 stål. Dette stål betragtes af mange kokke og kniventusiaster som det mest rene, da det hovedsageligt består af kulstof (ca. 1,3%) og jern. Takket være stålets utroligt fine struktur opnår hvidt-1 stål en bemærkelsesværdig skarphed, der gør det til en sand fornøjelse at arbejde med.

Hvidt-stål er en form for kulstofstål, hvilket betyder, at det ikke er rustfrit. I dette tilfælde er semi-rustfrit stål brugt til de omgivende lag, så det kun er selve æggen på kniven, der vil udvikle en patina over tid.

En Fantastisk Allround-Kniv

Vores 180 mm Gyuto-kniv er en imponerende kokkekniv med en alsidig længde, der gør den ideel til en lang række køkkenopgaver. Fantastisk alternativ til santoku-kniven, men med den klassiske gyuto-form.

Den er skabt af vores talentfulde samarbejdspartnere i Tosa, på Shikoku-øen i Japan. Denne ø er kendt, ikke kun for at huse en af Japans knivbyer, men også for sin legendariske pilgrimsrute. Dette er en sand hyldest til japansk håndværk!

Pas Godt På Din Kniv

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at bearbejde ekstremt hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende

Suba Shiro Gyuto 165 mm, Brændt Eg

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

1.999 DKK

Kort om produktet:
  • Hvidt stål er foretrukket af mange japanske top-kokke.
  • Gyuto er den japanske kokkekniv der er utroligt alsidig.
  • Et fantastisk oktagonalt skæfte der kan holdes på mange måder.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

En Ny Makker i Dit Køkken

  Vores 180 mm Gyuto-kniv er en ægte all-rounder i køkkenet. Den arbejder stille og effektivt, og den ved præcis, hvad den laver. Den er suveræn til præcisionsopgaver som at skære svampe, æbler og alle dine yndlingsfrugter og -grøntsager. En pålidelig ledsager, der ikke skuffer, når det kommer til madlavningens kunst. Utroligt flot japansk håndværk, stålet er tyndet flot ind så den glider uhindret igennem råvarerne.

Knivstype: Gyuto

Længde: 180 mm

Højde ved hæl: 44 mm.

Stål: Shirogami-1 / Hvidt-1 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 63

Finish: Kiri-Migaki / Poleret

Skæfte form og materiale: Okt. Brændt Eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 145 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 3,0 mm – 1 cm fra spids: 1,0 mm

Lavet i/af: Tosa, Shikoku, Japan

Rustfri? Semi-Rustfri clad, karbon-kerne

Giv en personlig kniv i Julegave!

Vi tilbyder nu indgravering af kniven på dansk eller japansk

Koordineres i mail med Steffen på [email protected]. Pris kr. 180

Husk at vi også bytter/returnerer julegaver helt frem til 1. feb.

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023