Gyuto knive - kokkeknive

Suba Sumi Gyuto 210 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

En kniv der kan bruger af alle og til protein og grønt. Gyutoen eller kokkekniven om man vil er en fantastisk allround kniv. Denne serie har jeg lavet i det rustfrie VG-10 stål og med damask-finish, så den har den smukke linjer på bladet efter lagene af stål.

Et skæfte af Wenge og Rosewood der fungerer til både højre og venstrehåndede giver et godt greb og den fremstår utroligt smuk.

Pris:

2.499 kr.

Kun 4 tilbage på lager

Kun 4 tilbage på lager

Produkt informationer
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • En skøn skøn Gyuto / Kokkekniv der fungerer til lidt af det hele i dit køkken!
  • Ikke nok med at være utrolig god, så får du også en top smuk kniv!

Knivstype: Gyuto / Kokkekniv

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: 50 mm.

Stål: VG-10 m. rustfri damask clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji og Damask

Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 170 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Steffen anbefaler

Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...