Santoku knive - allround knive

Suba Takumi Santoku 170 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Santoku vs. Andre Knivtyper: Hvad Gør Santokuen Unik?
En fantastisk santoku der fungerer til utroligt mange opgaver i køkkenet, og oveni det er den lavet i Danmark. Steffen har taget det ægte Japanske håndværk, med til Danmark og laver nu denne kniv til dig.

Pris:

2.099 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kun 1 tilbage på lager

Produkt informationer

Gør Madlavning Sjovere og Bedre: Glæden ved Brugen af en Fantastisk Kniv

Når du bruger en god skarp kniv som denne santoku, og skærer igennem dine råvarer vil de holde sig friske længere, da du ikke bryder/ødelægger emnet, men skærer elegant igennem og dermed får så lille en overflade som muligt, og derfor mister mindre saft og kraft. Foruden det, er det jo blot sjovere og mindre frustrerende at lave mad når det går nemmere.

  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Skæfte der passer til både højre og venstrehånd.
  • En kniv der passer til stort set alle opgaver i køkkenet.

Knivstype: Santoku

Længde: 170 mm

Højde ved hæl: 44 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji

Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 160 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 1 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Steffen anbefaler

Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...