Lancering af Egenproduktion: Takumi-serien

Efter lang tids utålmodig venten er Suba Knives utroligt stolte over at præsentere vores egenproduktion af knive. Den første serie hedder Takumi og er lavet i det rustfrie Gin3 stål. Et fantastisk stål der holder skarpheden længe. Med sine 1 % kulstof er stålet tilpas hårdt til mange opgaver i køkkenet, så kniven holder sig skarp længe uden at blive skrøbelig. Ydermere indeholder gin3 stålet også 14 % krom, normalt siger man at 13% og over betyder at stålet er rustfrit. – Så mindre nørdet forklaret betyder det at din kniv vil holde sig skarp dejligt længe og under normale forhold vil være rustfri.

Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, dog har Steffen tyndet bladene mere end før, så de glider endnu nemmere gennem råvarerne, ydermere er bladede også poleret højere op så de står utroligt flotte blanke og med en flot kasumi/bokashi-finish mellem lagene. Ligeledes er ryggen rundet af så der ikke er noget der “gnaver”.

Håndværket Bag Takumi: En Rejse fra Japan til Danmark

Denne knivserie er lavet med håndværket Steffen har lært gennem sine 4 år under nogle af de bedste knivmagere i Japan, siden har han taget håndværket med til Danmark, skabt et lignende set-up (som de eneste i Europa) og er superstolt af at kunne præsentere disse knive for jer! Kort sagt, Steffen og Suba Knives tager håndværket seriøst, dette er ikke en knivserie som mange andre “laver” hvor de køber masseproducerede knive fra kæmpe fabrikker i Kina og får stemplet deres navn på. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk vi er stolte af at kalde vores venner, tyndet, slebet, poleret op, indgraveret og skæftet i Danmark. Lækkert ik´?

Pas godt på dine Knive

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende

Suba Takumi Santoku 170 mm

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

2.099 DKK

Kort om produktet:
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Skæfte der passer til både højre og venstrehånd.
  • En kniv der passer til stort set alle opgaver i køkkenet.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Santoku vs. Andre Knivtyper: Hvad Gør Santokuen Unik?

En fantastisk santoku der fungerer til utroligt mange opgaver i køkkenet, og oveni det er den lavet i Danmark. Steffen har taget det ægte Japanske håndværk, med til Danmark og laver nu denne kniv til dig.

Gør Madlavning Sjovere og Bedre: Glæden ved Brugen af en Fantastisk Kniv

Når du bruger en god skarp kniv som denne santoku, og skærer igennem dine råvarer vil de holde sig friske længere, da du ikke bryder/ødelægger emnet, men skærer elegant igennem og dermed får så lille en overflade som muligt, og derfor mister mindre saft og kraft. Foruden det, er det jo blot sjovere og mindre frustrerende at lave mad når det går nemmere.

Knivstype: Santoku

Længde: 170 mm

Højde ved hæl: 44 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji

Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 160 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 1 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Giv en personlig kniv i Julegave!

Vi tilbyder nu indgravering af kniven på dansk eller japansk

Koordineres i mail med Steffen på [email protected]. Pris kr. 180

Husk at vi også bytter/returnerer julegaver helt frem til 1. feb.

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023