Santoku knive - allround knive
★★★★★
5 stjerner på Google
Santoku vs. Andre Knivtyper: Hvad Gør Santokuen Unik?
En fantastisk santoku der fungerer til utroligt mange opgaver i køkkenet, og oveni det er den lavet i Danmark. Steffen har taget det ægte Japanske håndværk, med til Danmark og laver nu denne kniv til dig.
Pris:
2.099 kr.
Kun 1 tilbage på lager
Kun 1 tilbage på lager
Når du bruger en god skarp kniv som denne santoku, og skærer igennem dine råvarer vil de holde sig friske længere, da du ikke bryder/ødelægger emnet, men skærer elegant igennem og dermed får så lille en overflade som muligt, og derfor mister mindre saft og kraft. Foruden det, er det jo blot sjovere og mindre frustrerende at lave mad når det går nemmere.
Efter lang tids utålmodig venten er Suba Knives utroligt stolte over at præsentere vores egenproduktion af knive. Den første serie hedder Takumi og er lavet i det rustfrie Gin3 stål. Et fantastisk stål der holder skarpheden længe. Med sine 1 % kulstof er stålet tilpas hårdt til mange opgaver i køkkenet, så kniven holder sig skarp længe uden at blive skrøbelig. Ydermere indeholder gin3 stålet også 14 % krom, normalt siger man at 13% og over betyder at stålet er rustfrit. – Så mindre nørdet forklaret betyder det at din kniv vil holde sig skarp dejligt længe og under normale forhold vil være rustfri.
Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, dog har Steffen tyndet bladene mere end før, så de glider endnu nemmere gennem råvarerne, ydermere er bladede også poleret højere op så de står utroligt flotte blanke og med en flot kasumi/bokashi-finish mellem lagene. Ligeledes er ryggen rundet af så der ikke er noget der “gnaver”.
Denne knivserie er lavet med håndværket Steffen har lært gennem sine 4 år under nogle af de bedste knivmagere i Japan, siden har han taget håndværket med til Danmark, skabt et lignende set-up (som de eneste i Europa) og er superstolt af at kunne præsentere disse knive for jer! Kort sagt, Steffen og Suba Knives tager håndværket seriøst, dette er ikke en knivserie som mange andre “laver” hvor de køber masseproducerede knive fra kæmpe fabrikker i Kina og får stemplet deres navn på. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk vi er stolte af at kalde vores venner, tyndet, slebet, poleret op, indgraveret og skæftet i Danmark. Lækkert ik´?
Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende
Knivstype: Santoku
Længde: 170 mm
Højde ved hæl: 44 mm.
Stål: Gin-3 m. rustfri clad
Hårdhed/HrC: ca. 61
Finish: Poleret Nashiji
Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
Vægt i alt: ca. 160 g.
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 1 mm
Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark
Rustfri? Ja under normale forhold.
★★★★★
5 stjerner på Google