Efter lang tids utålmodig venten er Suba Knives utroligt stolte over at præsentere vores egenproduktion af knive. Den første serie hedder Takumi og er lavet i det rustfrie Gin3 stål. Et fantastisk stål der holder skarpheden længe. Med sine 1 % kulstof er stålet tilpas hårdt til mange opgaver i køkkenet, så kniven holder sig skarp længe uden at blive skrøbelig. Ydermere indeholder gin3 stålet også 14 % krom, normalt siger man at 13% og over betyder at stålet er rustfrit. – Så mindre nørdet forklaret betyder det at din kniv vil holde sig skarp dejligt længe og under normale forhold vil være rustfri.
Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, dog har Steffen tyndet bladene mere end før, så de glider endnu nemmere gennem råvarerne, ydermere er bladede også poleret højere op så de står utroligt flotte blanke og med en flot kasumi/bokashi-finish mellem lagene. Ligeledes er ryggen rundet af så der ikke er noget der “gnaver”.
Denne knivserie er lavet med håndværket Steffen har lært gennem sine 4 år under nogle af de bedste knivmagere i Japan, siden har han taget håndværket med til Danmark, skabt et lignende set-up (som de eneste i Europa) og er superstolt af at kunne præsentere disse knive for jer! Kort sagt, Steffen og Suba Knives tager håndværket seriøst, dette er ikke en knivserie som mange andre “laver” hvor de køber masseproducerede knive fra kæmpe fabrikker i Kina og får stemplet deres navn på. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk vi er stolte af at kalde vores venner, tyndet, slebet, poleret op, indgraveret og skæftet i Danmark. Lækkert ik´?
Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende
På lager
Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot
2.099 DKK
På lager
100% tilfredshedsgaranti
Gratis fragt på alle knivkøb
Knivstype: Santoku
Længde: 170 mm
Højde ved hæl: 44 mm.
Stål: Gin-3 m. rustfri clad
Hårdhed/HrC: ca. 61
Finish: Poleret Nashiji
Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
Vægt i alt: ca. 160 g.
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 1 mm
Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark
Rustfri? Ja under normale forhold.
Hold dig opdateret på vores knive, og find inspiration til optimeringen af koge kunst og gastronomiske redskaber.
På Facebook finder du vores gruppe, hvor folk med passion for gastronomi og tilhørende redskaber kan dele deres entusiasme samt gode tips og tricks.
CVR:
Betalingsmetoder
Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Visa, Mobilepay, Apple Pay, Google Pay
Giv en personlig kniv i Julegave!
Koordineres i mail med Steffen på [email protected]. Pris kr. 180
Husk at vi også bytter/returnerer julegaver helt frem til 1. feb.
Julegave fra Suba Knives
Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug.
Værdi: Op til kr. 339 pr stk.
Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023