Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

Traditionel slibning & restaurering af knive

Pris: fra 120 DKK pr. kniv

Få professionel slibning af knive hos Suba Knives

Suba Knives tilbyder professionel vådstensslibning af alle slags knive (undtage bølgeskær), og vi har et værksted på Roskildevej 42b på Frederiksberg, der er designet specifikt til at kunne slibe dine knive. Vi er stolte af vores håndværk og stoler på vores evner. Vi tilbyder derfor at du altid velkommen til at prøve knivene af, når du afhenter dem. Hvis du ikke er tilfreds med slibeservicen, så gør vi det naturligvis gerne om efter dit ønske. 

20240405_14334620240405_143346 (1)
20240308_10584520240308_105845-kopi
20240227_17463920240227_174639

Fordelen med vådsten slibning

Det kan være en stor fordel at have trænede folk til at vådstens-slibe dine knive korrekt – det holder længere.  Derudover fremstår kniven også poleret og flot. Nærmest som ny igen.

Vådsten slibning giver en langvarig skarphed og er ægte håndværk. Dette håndværk kræver erfaring og specialiseret viden om knives opbygning, stål mm. Yderligere forbedre det knivens skarphed og skæreoplevelse, samt holder den skarp, selv når den bruges ofte.

Send os en mail på [email protected], hvis du ønsker at få dine knive til at blive knivskarpe igen.

Skriv gerne “Slibning af knive” i emnefeltet.

Fordele ved slibning

Priser på slibning af knive

Suba Knives tilbyder professionel vådsten slibning af alle slags knive (undtaget bølgeskær) til en pris fra 120 kr. pr. kniv.

Har du flere knive, som trænger til en slibeservice evt. til din restaurant eller lignende? Så kan vi ofte tilbyde en service, hvor vi henter og bringer knivene tilbage til dig, hvis det er indenfor Københavnsområdet.

Vi er stolte af vores håndværk og stoler på vores evner. Vi tilbyder derfor at du altid velkommen til at prøve knivene af, når du afhenter dem. Hvis du ikke er tilfreds med slibeservicen, så gør vi det naturligvis gerne om efter dit ønske.

Få den bedste slibning af knive med vores slibeservice

Hos vores slibeservice gør vi vores bedste for at give dig den bedste slibning af knive. Vi bruger de mest effektive slibemetoder, som giver dine knive et skarpere og mere holdbart skær. Vi sliber alle typer knive fra hverdags køkkenknive, som man kan købe i IKEA til håndlavet kvalitets køkkenknive til flere tusinde kroner.

Slibningen foregår normalt fra dag-dag, så du hurtigt får glæde af et skarpt knivsæt. Vi har erfaring med alle typer knive, så du kan være sikker på, at du får den bedste slibning.

Vi er på værkstedet stort set hver dag fra 10 – 18. I nogle tilfælde er vi ude at holde events. For en sikkerhedsskyld bedes du kontakte os, hvis der er en specifik dag og tidspunkt for, hvornår du vil komme ned til vores værksted på Roskildevej 42b på Frederiksberg.

Slibeservice med håndværk fra Japan

Hos Suba Knives har vi specialiseret os i at slibe knive på slibesten efter det traditionelle Japanske håndværk. Steffen Bach, som ejer og driver Suba Knives, tilbragte manger timer om dagen, over 4 år, hos en Japansk Mester for at blive en af eneste rigtige knivslibere i Europa, der har gennemgået slibeuddannelsen i Japan. 

Hans master er ingen andre end Keiichi Fujii og Tower Knives Osaka.

* Her på siden har vi tilføjet to artikler fra Information og Vice, hvor du kan læse mere om Steffen Bachs slibeuddannelse og forløbet i Japan.

Hvis du selv ønsker at slibe dine egne knive i fremtiden

Suba Knives tilbyder også kurser, hvor du kan lære at slibe dine egne knive. På kurset vil du få grundig teoretisk og praktisk viden om slibning og vådstenens anvendelse. Vi vil også guide dig igennem slibeprocessen, så du kan få det bedste resultat.

Du vil lære, hvordan du skal slibe forskellige typer knive, vedligeholde dine knive og sørge for, at du får det bedste skær. 

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!