Suba Knives Tilfredshedsgaranti

Kære kunde,

Jeg er stolt over vores knive og det hold af dygtige håndværkere, der arbejder hårdt for at skabe de bedste knive til vores kunder.

Jeg tror på, at kvaliteten og designet af vores knive vil gøre en forskel i dit køkken og i din dagligdag. Derfor tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti på 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb inden for denne periode, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at arrangere en retur eller bytte til en anden kniv.

OBS: Garantien dækker ikke produkter, der er opbevaret eller brugt forkert, misbrugt, ændret eller rengjort med forkerte metoder eller produkter. Garantien dækker heller ikke skader eller fejl som følge af manglende eller forkert vedligeholdelse i henhold til brugsanvisningen.

Garantien kan kun benyttes, hvis vores vedligeholdelsesvejledninger er fulgt. Du kan finde vejledninger og råd om vedligeholdelse på www.subaknives.dk, for at sikre at dine knive holder i lang tid.

Jeg forstår, at det kan være svært at vælge det rigtige produkt online, og vi vil gøre alt for at sikre, at du er tilfreds med dit køb. Vi står 100% bag vores produkter og vil gøre alt for at sikre, at du er tilfreds. Er der det mindste så tag endeligt fat i os!

Tak igen for at vælge Suba Knives.

Mange udsolgte varer

Kære kunde

Jeg beklager meget at mange knive er udsolgt pt. Grunden er at jeg har problemer med ryggen, og gennemgår hospitalsundersøgelser mm. lige for tiden.

Jeg håber snart at være tilbage bag slibestenene og lave nogle topfede knive til jer. Tusind tak for forståelsen!

Steffen, Suba Knives

Grundet ferie holder værkstedet lukket fra 22. juli t.o.m. 7. aug. Der vil stadig blive sendt ordre bestilt via webshoppen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail.

God ferie!

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!