Suba Knives Workshop

Kom forbi vores værksted på Frederiksberg

Få kompetent råd og vejledning

Efter 4 år i Japan har Steffen og Suba Knives slået sig ned på Frederiksberg. Nærmere bestemt Roskildevej 42b, Baghuset, Frederiksberg (ved Zoo), her vil du kunne se og prøve vores knive samt få råd og vejledning.

Et værksted med plads til alle med interesse i køkkenknive, uanset om du er supernørd, kokkeelev eller skal finde en fed gave.

Vi tilbyder naturligvis også slibning her og du er velkommen til at komme og få stillet din nysgerrighed omkring produktion af knive og få stillet alle dine spørgsmål.

Steffen forsøger at være på værkstedet man-lørdag 10-18, men ring eller skriv gerne på forhånd da han til tider er ude at levere varer, holde oplæg på kokkeskoler mm. (Se kontaktinfo nederst på siden)

Vi glæder os til at se jer.

Mange udsolgte varer

Kære kunde

Jeg beklager meget at mange knive er udsolgt pt. Grunden er at jeg har problemer med ryggen, og gennemgår hospitalsundersøgelser mm. lige for tiden.

Jeg håber snart at være tilbage bag slibestenene og lave nogle topfede knive til jer. Tusind tak for forståelsen!

Steffen, Suba Knives

Grundet ferie holder værkstedet lukket fra 22. juli t.o.m. 7. aug. Der vil stadig blive sendt ordre bestilt via webshoppen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail.

God ferie!

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!