KURO - GYUTO - 240MM_Easy-Resize.com
DSC06473_Easy-Resize.com
DSC06466_Easy-Resize.com
DSC06448_Easy-Resize.com

Det traditionelle blå stål

Kniven er lavet i det traditionelle blåt-2 stål. Det har et karbon indhold på omkring 1,1% som gør at den holder skarpheden rigtig flot. Samtidigt er den tyndet/grindet rigtig flot ind, så du får en kniv der er uhyggeligt skarp og glider igennem det du skærer, fremfor at “knække” det. – En sand fornøjelse at arbejde med!

Kniven er lavet i karbon stål og med jern clad. Vi anbefaler vi at du holder en så tørt som muligt og hvis du ikke bruger den over en længere periode, så smører en ganske let lag Kamelia-olie på den for at beskytte mod fugt.

Den vil over tid, få en super flot patina som også beskytter mod rust. Opstår der dog rust, kan du fjerne det med f.eks. autosol eller anden polércreme. Generelt kan man sige at farver der kommer frem på kniven er ganske fint, ofte vil de være sorte eller blå nuancer, og det er super og beskytter blot kniven. Ser dog du rød/orange-farver, skal det fjernes hurtigst muligt, det kan gøre med lidt fint våd-sandpapir eller omtalte polércreme. Har du spørgsmål er du ALTID velkommen til at kontakte os.

Pas godt på den og du har en vaskeægte kammerat for livet!

Hvordan du bedst passer på kniven

Vi anbefaler Shinogi (D-formet) skæfte til specielt højrehåndede, det er oftest dem der finder det mest behageligt.

Virker kniven fedtet når du modtager den er det fordi vi har smurt lidt kamelia-olie på den for at beskytte under fragt, kniven er også belagt med en “lak” som beskytter mod rust, den kan enten slides af eller fjernes med acetone eller sprit. (den er ikke farlig)

Vær obs på at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. Ej heller at blive brugt til super hårde emner såsom frosne ting, ben og anden misbrug. Pga. vores knive er håndlavede og skæfterne er natur materialer kan farver på træ m.m. variere.

KURO - GYUTO - 240MM_Easy-Resize.com
DSC06473_Easy-Resize.com
DSC06466_Easy-Resize.com
DSC06448_Easy-Resize.com

Suba Kuro Gyuto Kokkekniv 240 mm

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

2.399 DKK

Kort om produktet:
  • Her har man bibeholdt den traditionelle rå kurouchi-finish.
  • Mangler du en kniv som skære stegen for og klare de store grøntsager, så der dette din kniv.
  • Foretrukket og elsket af højrehåndede.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

En gyuto/kokkekniv på 240 mm er en kæmpe fornøjelse når det gælder om at skære de større grøntsager, stege o.l. Føler du at mange knive bliver lige “klein nok”, så er det en kniv som denne du skal have fat i. En sand fornøjelse at arbejde med. En helt fantastisk gyuto lavet af den legendariske Yamatsuka-familie i Sakai, Japan. Vi er meget stolte over at de smeder nogle af vores knive. En kokkekniv der er lavet efter alle kunstens regler. Den vil kunne bruges til langt de fleste opgaver i køkkenet. Virkelig top lækkert håndværk! Kniven har yderligere en super flot poleret og afrundet ryg.

Knivstype: Gyuto / Kokkekniv

Længde: 240 mm

Højde ved hæl:  ca. 48 mm

Stål: Blåt 2 carbon-stål med jern clad (Ikke rustfrit)

Hårdhed/HrC:  ca. 62

Finish: Kurouchi (Sort/ubehandlet finish)

Skæfte form og materiale: Shinogi (D-formet) Magnolia og bøffelhorn – Foretrukket af højrehåndede – Ønsker du et andet skæfte, så kontakt os meget gerne, og vi ser på mulighederne.

Vægt i alt: ca. 185 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6  mm – 1 cm fra spids: 1,1 mm

Lavet i/af: Master Yamasuka, Sakai, Japan

Rustfri? Nej

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!