Gyuto knive - kokkeknive

Suba Tokaji Hakata 210 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Dansk-Japansk håndværk i smuk forening!
Tokaji San fra Tosa på Shikoku-øen i Japan har smedet en ny serie knive i traditionelt blåt-1 stål, med et carbonindhold på 1,3 %. Disse knive, kendt for deres lange skarphed og flotte patina, er tyndet, slebet, poleret og indgraveret af Steffen Bach. Med en rustik kurouchi-finish og skæfter af brændt kastanje og valnød, er disse knive både funktionelle og æstetisk unikke.

Hakata´en er en fantastisk allround kniv, som jeg er sikker på du vil synes om!

Pris:

1.699 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Kun 2 tilbage på lager

Produkt informationer
  • En fantastisk allround kniv med den eftertragtede Hakata-form
  • Super smukt håndværk, smedet af Tokaji i Japan.
  • Tyndet, slebet, poleret og generelt forædlet af Steffen Bach, hvilket sikrer bla. langvarig skarphed.

Knivstype: Hataka / Inasa

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: 45 mm.

Stål: Ao-1 / Blåt-1 m. Jern clad (ikke rustfri)

Hårdhed/HrC:  ca. 62 – 63

Finish: Kurouchi

Skæfte form og materiale: Okt. Brændt kastanje og Valnød – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 170 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 4,1 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm

Lavet i/af: Smedet af Tokaji i Tosa, Japan. Tyndet, slebet, poleret mm på Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Nej

Steffen anbefaler

Vælg muligheder Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden

Læderstrop Eg eller Mahogni

379 kr.
Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...