20240224_131458_Easy-Resize.com (1)
20240224_131507_Easy-Resize.com (1)
20240224_131513_Easy-Resize.com (1)
20240224_131526_Easy-Resize.com (1)

En ny serie smedet af Tokaji San fra Tosa på Shikoku-øen i Japan og tyndet, slebet, poleret, indgraveret mm. af Steffen Bach.

Tokaji San har smedet knivene i det traditionelle blåt-1 stål som har et carbonindhold på 1,3 %, med andre ord får du en kniv der holder skarpheden længe og da den har en jern cladding (De omkringliggende lag) vil hele kniven få en flot patina. Både far og søn arbejder i smedjen og er meget kendte i Japan for deres utroligt gode håndværk og måde at håndtere de traditionelle ståltyper på. Specielt faren Tadayoshi er kendt for hans arbejde i Blåt-1 som disse knive.

Jeg har valgt at vedligeholde den rustikke kurouchi-finish på knivens bagerste del og knivene fremstår generelt ret rå, og man kan næsten fornemme håndværket og det rå miljø de er lavet i.

En fantastisk kniv til de små opgaver!

Står du og mangler en kniv til de mindre opgaver i køkkenet. Liiiige, skal hakke et løg, ordne lidt forskelligt til madpakken eller skal kødet lige trimmes, så er denne kniv en super god ven at have. Størrelsen og det at den er ret spids gør at den er super brugbar til mange opgaver og du vil komme til at elske den i dagligdagen.

Skæfte af kastanje

Jeg har fået fingrene i nogle super fede skæfter lavet i brændt katanje og valnød, som jeg har valgt at sætte på de flotte blade. De fremstår super flotte og lækre at holde på samtidigt med at det understøtter det rå udtryk knivene generelt har.

Ønsker du en traditionel kniv der holder skarpheden længe, skærer fantastisk og samtidigt ikke sprænger banken, så er dette et rigtig godt bud!

Det Med “Småt”

Vær dog opmærksom på, at vores knive er håndlavede og kan have variationer i farver og træmaterialer, og at de ikke bør bruges på hårde emner såsom frosne fødevarer og ben. Men hvis du passer godt på din kniv og undgår opvaskemaskinen, vil du nyde godt af dens utrolige præcision og skarphed i mange år fremover. Bestil din japanske kniv i dag og oplev ægte japansk håndværk i dit egen køkken.

20240224_131458_Easy-Resize.com (1)
20240224_131507_Easy-Resize.com (1)
20240224_131513_Easy-Resize.com (1)
20240224_131526_Easy-Resize.com (1)

Suba Tokaji Petty 150 mm

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

799 DKK

Kort om produktet:
  • En Kniv du ofte vil gribe ud efter. Fantastisk til mange opgaver!
  • Holder skarpheden utroligt længe, skærer fantastisk og får en fed patina.
  • Kan bruges af både højre- og venstrehåndede.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

En super god petty kniv på 150 mm der fungerer til alle de mindre opgaver i køkkenet. Smedet på Shikoku-øen i Japan af Tokaji San og tyndet, slebet, poleret og skæftet på Frederiksberg. Ydermere et super flot skæfte i brændt kastanje og Valnød.

Knivstype: Petty

Længde: 150 mm

Højde ved hæl: ca. 30 mm.

Stål: Ao-1 ( Blåt-1 Stål) m. Jern clad (ikke rustfri)

Hårdhed/HrC:  ca. 63

Finish: Kurouchi

Skæfte form og materiale: Okt. Kastanje og Valnød – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 75 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 3 mm – 1 cm fra spids: 0,8 mm

Lavet i/af: Smedet af Tadayoshi Tokaji i Tosa, Japan. Tyndet, poleret, slebet, indgraveret mm af Steffen Bach, Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Nej.

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!