20240212_161236_Easy-Resize.com
20240212_161256_Easy-Resize.com
20240212_161248_Easy-Resize.com
20240212_161245_Easy-Resize.com

En ny serie smedet af Tokaji San fra Tosa på Shikoku-øen i Japan og tyndet, slebet, poleret, indgraveret mm. af Steffen Bach.

Tokaji San har smedet knivene i det traditionelle blåt-1 stål som har et carbonindhold på 1,3 %, med andre ord får du en kniv der holder skarpheden længe og da den har en jern cladding (De omkringliggende lag) vil hele kniven få en flot patina. Både far og søn arbejder i smedjen og er meget kendte i Japan for deres utroligt gode håndværk og måde at håndtere de traditionelle ståltyper på. Specielt faren Tadayoshi er kendt for hans arbejde i Blåt-1 som disse knive.

Jeg har valgt at vedligeholde den rustikke kurouchi-finish på knivens bagerste del og knivene fremstår generelt ret rå, og man kan næsten fornemme håndværket og det rå miljø de er lavet i.

En fantastisk allround gyuto til de større opgaver

Gyutoen her på 240 mm er fantastisk til hvis du f.eks. har en større steg, grønt eller lign. Med en bladlængde på 240 mm har en Gyuto tilstrækkelig længde til at tackle store stykker kød eller fisk, samtidig med at den stadig er manøvredygtig nok til mere detaljeret arbejde, som f.eks. præcis hakning af grøntsager.

Skæfte af kastanje

Vi har fået fingrene i nogle super fede skæfter lavet i brændt katanje og valnød, som jeg har valgt at sætte på de flotte blade. De fremstår super flotte og lækre at holde på samtidigt med at det understøtter det rå udtryk knivene generelt har.

Ønsker du en traditionel kniv der holder skarpheden længe, skærer fantastisk og samtidigt ikke sprænger banken, så er dette et rigtig godt bud!

Det Med “Småt”

Vær dog opmærksom på, at vores knive er håndlavede og kan have variationer i farver og træmaterialer, og at de ikke bør bruges på hårde emner såsom frosne fødevarer og ben. Men hvis du passer godt på din kniv og undgår opvaskemaskinen, vil du nyde godt af dens utrolige præcision og skarphed i mange år fremover. Bestil din japanske kniv i dag og oplev ægte japansk håndværk i dit egen køkken.

20240212_161236_Easy-Resize.com
20240212_161256_Easy-Resize.com
20240212_161248_Easy-Resize.com
20240212_161245_Easy-Resize.com

Suba Tokaji Gyuto 240 mm

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

1.599 DKK

Kort om produktet:
  • Rustik kurouchi-finish og skæfter af brændt kastanje og valnød.
  • En ny serie knive smedet af Tokaji San fra Tosa på Shikoku-øen i Japan i traditionelt blåt-1 stål.
  • Tyndet, slebet, poleret og generelt forædlet af Steffen Bach, hvilket sikrer bla. langvarig skarphed.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Tokaji San fra Tosa på Shikoku-øen i Japan har smedet en ny serie knive i traditionelt blåt-1 stål, med et carbonindhold på 1,3 %. Disse knive, kendt for deres lange skarphed og flotte patina, er tyndet, slebet, poleret og indgraveret af Steffen Bach. Med en rustik kurouchi-finish og skæfter af brændt kastanje og valnød, er disse knive både funktionelle og æstetisk tiltalende

Knivstype: Gyuto

Længde: 240 mm

Højde ved hæl: 50 mm.

Stål: Ao-1 / Blåt-1 m. Jern clad (ikke rustfri)

Hårdhed/HrC:  ca. 62 – 63

Finish: Kurouchi

Skæfte form og materiale: Okt. Brændt kastanje og Valnød – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 190 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 4 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm

Lavet i/af: Smedet af Tokaji i Tosa, Japan. Tyndet, slebet, poleret mm på Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Nej

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!