20240309_113321_Easy-Resize.com (1)
20240309_113332_Easy-Resize.com (1)
20240309_113408_Easy-Resize.com (1)
20240309_113346_Easy-Resize.com (1)

En ny serie smedet af Tokaji San fra Tosa på Shikoku-øen i Japan og tyndet, slebet, poleret, indgraveret mm. af Steffen Bach.

Tokaji San har smedet knivene i det traditionelle blåt-1 stål som har et carbonindhold på 1,3 %, med andre ord får du en kniv der holder skarpheden længe og da den har en jern cladding (De omkringliggende lag) vil hele kniven få en flot patina. Både far og søn arbejder i smedjen og er meget kendte i Japan for deres utroligt gode håndværk og måde at håndtere de traditionelle ståltyper på. Specielt faren Tadayoshi er kendt for hans arbejde i Blåt-1 som disse knive.

Jeg har valgt at vedligeholde den rustikke kurouchi-finish på knivens bagerste del og knivene fremstår generelt ret rå, og man kan næsten fornemme håndværket og det rå miljø de er lavet i.

 

Den Japanske Grøntsagskniv

Ønsker du at gå fuld japaner på dine grøntsager, så er dette et rigtig godt bud på din nye bedste ven i køkkenet. Nakirien er den traditionelle japanske grøntsagskniv, og specielt til bladgrønt er den helt fantastisk. Den er nem at genkende på sin flade profil, og skærer som en drøm igennem div frugter og grøntsager. Vær bare OBS på at det ikke er en kødøkse.

 

Skæfte af kastanje

Jeg har fået fingrene i nogle super fede skæfter lavet i brændt katanje og valnød, som jeg har valgt at sætte på de flotte blade. De fremstår super flotte og lækre at holde på samtidigt med at det understøtter det rå udtryk knivene generelt har.

Ønsker du en traditionel kniv der holder skarpheden længe, skærer fantastisk og samtidigt ikke sprænger banken, så er dette et rigtig godt bud!

 

Det Med “Småt”

Vær dog opmærksom på, at vores knive er håndlavede og kan have variationer i farver og træmaterialer, og at de ikke bør bruges på hårde emner såsom frosne fødevarer og ben. Men hvis du passer godt på din kniv og undgår opvaskemaskinen, vil du nyde godt af dens utrolige præcision og skarphed i mange år fremover. Bestil din japanske kniv i dag og oplev ægte japansk håndværk i dit egen køkken.

20240309_113321_Easy-Resize.com (1)
20240309_113332_Easy-Resize.com (1)
20240309_113408_Easy-Resize.com (1)
20240309_113346_Easy-Resize.com (1)

Suba Tokaji Nakiri 165 mm

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

1.299 DKK

Kort om produktet:
  • Den traditionelle japanske grøntsagskniv
  • En kniv der holder skarpheden meget længe og får en superflot patina
  • Kan bruges af både højre- og venstrehåndede.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

En fantastisk Nakiri grøntsagskniv smedet i Tosa, Japan af Tokaji San og forædlet på Frederiksberg. Ønsker du en fantastisk nakiri, der holder skarpheden super længe, skærer fantastisk og får en superflot patina, er dette er umanerligt godt bud!

Knivstype: Nakiri

Længde: 165 mm

Højde ved hæl: 55 mm.

Stål: Ao-1 (Blåt-1 stål) med jern cladding (ikke rustfri)

Hårdhed/HrC:  ca. 63

Finish: Kurouchi

Skæfte form og materiale: Okt. Brændt Kastanje og Valnød – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 155 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 3,5 mm – 1 cm fra spids: 1,7 mm

Lavet i/af: Smedet af Tadayoshi Tokaji i Tosa, Japan og tyndet, poleret, indgraveret, skæftet mm. på Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Nej

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!