Deba knive - fileterings knive

Suba White 3 Deba 180 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Skal fisken fileteres på den rigtige japanske måde, så er det en deba du skal have fat i. Kniven her har et 180 mm langt blad, lavet helt traditionelt i Sakai ved Osaka, Japan. Deba kniven er en tyk sag, da den også er beregnet til at gå igennem fiskebenene.

Pris:

2.499 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Kun 2 tilbage på lager

Produkt informationer
  • Hvidt stål er foretrukket af mange japanske top-kokke.
  • Den traditionelle kniv til at filetere fisk.
  • God vægt, holdbar og utroligt skarp, perfekt til filetering af både rund- og fladfisk.

Knivstype: Deba – Højrehåndet

Længde: 180 mm

Stål: Hvidt 3 (ikke-rustfrit) og rustfrit clad

Hårdhed/HrC: Ca. 60

Finish: Kasumi

Skæfte form og materiale: Ovalt magnolia skæfte m. bøffelhorn

Vægt i alt: ca. 320 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 7,5 mm – 1 cm fra spids: 3,7 mm

Lavet i/af: Sakai, Japan

Rustfri? Nej – Så sørg for at holde den så tør som muligt og bruger du den ikke længe, så giv den evt et tyndt lag kameliaolie eller madolie.

Steffen anbefaler

Vælg muligheder Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden

Læderstrop Eg eller Mahogni

379 kr.

Relaterede varer

Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...