Deba knive - fileterings knive
★★★★★
5 stjerner på Google
Skal fisken fileteres på den rigtige japanske måde, så er det en deba du skal have fat i. Kniven her har et 180 mm langt blad, lavet helt traditionelt i Sakai ved Osaka, Japan. Deba kniven er en tyk sag, da den også er beregnet til at gå igennem fiskebenene.
Pris:
2.499 kr.
Kun 2 tilbage på lager
Kun 2 tilbage på lager
Den traditionelle japanske deba kniv til at filetere fisk. OBS: Knivene der er på lager pt. er med indgraveringen “Sakai Kanechika Saku (på japansk kanji) og ikke med Suba-logo som på billederne.
En deba på de 180 mm passer rigtig godt til de fleste større fisk i de danske farvande og kan bruges på både flad- og rund-fisk.
Pga. kniven er lavet i det ikke-rustfrie hvidt 3-stål så belægger man den traditionelt med en tynd lak, for at beskytte mod rust under transport og opbevaring. Ønsker man denne lak fjernet kan det gøres med en klud eller lign. med en smule neglelakfjerner på, ellers kan kniven blot bruges og lakken vil stille og roligt slides af under brug. Lakken er ikke skadelig.
Vi har også samme kniv i det rustfrie Gin3 stål, ønsker du at se nærmere på den så klik her
Vær obs på at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. Ej heller at blive brugt til super hårde emner såsom frosne ting, ben og anden misbrug. Pga. vores knive er håndlavede og skæfterne er natur materialer kan farver på træ m.m. variere.
Knivstype: Deba – Højrehåndet
Længde: 180 mm
Stål: Hvidt 3 (ikke-rustfrit) og rustfrit clad
Hårdhed/HrC: Ca. 60
Finish: Kasumi
Skæfte form og materiale: Ovalt magnolia skæfte m. bøffelhorn
Vægt i alt: ca. 320 g.
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 7,5 mm – 1 cm fra spids: 3,7 mm
Lavet i/af: Sakai, Japan
Rustfri? Nej – Så sørg for at holde den så tør som muligt og bruger du den ikke længe, så giv den evt et tyndt lag kameliaolie eller madolie.
★★★★★
5 stjerner på Google