_DSF4196_Easy-Resize.com (1)
_DSF4436_Easy-Resize.com (1) (1)
_DSF3995_Easy-Resize.com (1)
_DSF4381_Easy-Resize.com (1)

Et Utroligt Eftertragtet Skærebræt (med god grund)

Da vi åbnede værkstedet på Frederiksberg, fik Steffen et Asahi skærebræt i gave fra producenten i Japan, siden har vi været forelskede i dem. Specielt nu da de er begyndt at lave dem i sort kan vi ikke få armene ned, og I fortjener om nogen at kunne få fingrene i dem og jeres arme ligeså højt som her på værkstedet. Da de er super nye fra producenten har de stadig ikke helt fundet ud af hvad serien skal hedde og hvad navn de evt. skal “brandes” under, derfor står der endnu ikke Asahi på indpakningen, men jeg håber i stoler på mig m.h.t. producenten, ellers kan der fremvises dokumentation.

Et skærebræt, der både er hygiejnisk og let at håndtere, og er blevet populært blandt en bred vifte af fagfolk, lige fra japanske og vestlige kokke.

Det syntetiske gummi-skærebræt er designet til at være ridsefast takket være sin naturlige evne til at “lukke til” efter knivsnit og ridser, samtidig med at det har en trælignende tekstur, der er super skånsom mod knive, og dermed forhindrer beskadigelse af knivene og de holder sig skarpe længere.

Da det er lavet af hygiejnisk syntetisk gummi, absorberer dette skærebræt ikke vand og tørrer hurtigt, hvilket effektivt forhindrer spredning af bakterier.

Størrelser

Brættet fås i to størrelser: 380 x 210 x 13 mm (str. M) og 450 x 250 x 13 mm (Str. L) – Har du lyst er du meget velkommen til at prøve skærebrættet på værkstedet på Frederiksberg.

Det med SMÅT

Vask brættet grundigt med opvaskemiddel efter hvert brug. Tør det helt af og lad det tørre, før du lægger det væk. Lad være med at smide det i opvaskemaskinen. Det kan få det til at miste formen.
Undgå at opbevare det lænet op ad noget i en opretstående stilling, men sørg for at begge sider får lov at tørre godt.
Hvis du kun bruger den ene side til at skære på, kan brættet også blive skævt. Så det er bedst at bruge begge sider jævnt.

_DSF4196_Easy-Resize.com (1)
_DSF4436_Easy-Resize.com (1) (1)
_DSF3995_Easy-Resize.com (1)
_DSF4381_Easy-Resize.com (1)

Asahi Black Skærebræt

Kun 1 tilbage på lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

1.199 DKK1.399 DKK

Kort om produktet:
  • Et skærebræt som er elsket af kokke over hele verden
  • Utrolig lækker skæreoplevelse og kniv-pleje
  • God vægt og holdbarhed

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Asahi er kendt for deres uforskammede lækre skærebrætter og vi er utroligt stolte af at have fået dem tilbudt af dem. Efter vi fik et i gave fra Asahi til åbningen af værkstedet, er der ikke blevet brugt andet. Specielt efter de nu er begyndt at lave dem i sort kan vi ikke få armene ned!

Størrelser: 380 x 210 x 13 mm (str. M) og 450 x 250 x 13 mm (Str. L)

Producent: Parker Asahi, Japan

Materiale: Syntetisk gummi

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!