Den bedste måde at vedligeholde dine knives skarphed er med en slibesten. Det behøver ikke at være så svært som mange går og tror.
En sten som denne er hvad man kalder en kombi-sten altså en 2-sidet sten med hhv. korn 1000 som er mellem-grovhed og 3000 som er fin. Så start med side 1000 (den mørke) og slut på den lyse side bagefter.
Stenen her er den samme som vi bruger til undervisning når vi holder kurser. En rigtig god begynder/allround sten lavet af det anerkendte slibestensfirma Naniwa.
Stenen måler 185 x 65 x 30 mm.
Ønsker du at prøve stenen inden køb, så er du meget velkommen til at komme forbi værkstedet hvor alle vores sten er til rådighed for dig til at teste.
Har du lyst til at lære mere om knivslibning afholder vi kurser som du kan se mere om her. Ønsker du at dygtiggøre dig på egen hånd, så kan du følge vores guide her
På lager
Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot
475 DKK
På lager
100% tilfredshedsgaranti
Gratis fragt på alle knivkøb
Hold dig opdateret på vores knive, og find inspiration til optimeringen af koge kunst og gastronomiske redskaber.
På Facebook finder du vores gruppe, hvor folk med passion for gastronomi og tilhørende redskaber kan dele deres entusiasme samt gode tips og tricks.
CVR:
Betalingsmetoder
Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Visa, Mobilepay, Apple Pay, Google Pay
Julegave fra Suba Knives
Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug.
Værdi: Op til kr. 339 pr stk.
Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023
Påskeferie
Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.
God Påske!