20240613_170514 (1)_Easy-Resize.com
20240613_170554 (1)_Easy-Resize.com
20240613_170615 (1)_Easy-Resize.com
20240613_170603 (1)_Easy-Resize.com

Shiro-1 – Det Rene Stål

En kniv som er lavet i det traditionelle Hvidt-1 stål som er anset som det reneste og mest ædle stål i Japan, der er perfekt til at holde skarpheden længe og får en super flot patina. Stålets fine struktur giver en utrolig skarphed og gør det til en ren fornøjelse at arbejde med, især når det slibes på sten og vedligeholdes på læder.

 210 mm Gyuto

Gyuto er den klassiske allround kniv til alle køkkenopgaver og har i manges øjne den perfekte størrelse på 210 mm. Ikke for lille, og ikke for stor. Gyuto er også den type kniv mange tænker på når de tænker “køkkenkniv”, den bliver også kaldet kokkekniv på dansk og klarer stort set alle opgaver i køkkenet.

Håndværk fra Tosa, Japan: Kærlighed og Omhu i Detaljen

Vores knive er lavet af vores gode venner i Tosa på Shikoku-øen i Japan, som er kendt for deres legendariske pilgrimsrute. Deres fantastiske håndværk er tydeligt i hver detalje på vores knive, og de er lavet med kærlighed og omhu.

Unik Patina og Smukt Design

Kniven er lavet i carbon-stålet hvidt-1 som ikke er rustfrit, og clad´en (De omkringliggende lag) er rustfrie så kniven vil få en super flot patina.

Al Det Med “Småt”

Bemærk venligst, at vores knive ikke tåler opvaskemaskine og bør ikke bruges på super hårde emner såsom frosne ting og ben. Desuden er vores knive håndlavede, og farver på træ m.m. kan variere, men det er netop det, der gør dem unikke. Så forkæl dig selv med en japansk kniv fra vores kollektion og opgrader dit køkken med stil og funktionalitet!

 

20240613_170514 (1)_Easy-Resize.com
20240613_170554 (1)_Easy-Resize.com
20240613_170615 (1)_Easy-Resize.com
20240613_170603 (1)_Easy-Resize.com

Suba Shiro Gyuto / Kokkekniv 210 mm, Eg

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

2.199 DKK

Kort om produktet:
  • En af de traditionelle japanske skæfteformer.
  • Den tynde spids gør kniven perfekt til delikat arbejde
  • Kiri-migaki finishen er en af de traditionelle, super flotte måder at lave knive på.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Super alsidig Gyuto / Kokkekniv

Står du og mangler en kniv der kan bruges til stort set det hele, så er dette et rigtig godt bud. Lavet i det traditionelle hvidt-1 stål som holder skarpheden længe pga. sit carbon indhold på ca. 1,3% og samtidig får en super flot patina. Kniven kommer med et rigtig elegant skæfte lavet i Egetræ.

Knivstype: Gyuto

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: ca. 45 mm

Stål: Shirogami-1 / Hvidt-1 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 63

Finish: Kiri-Migaki / Poleret

Skæfte form og materiale: Oktagonalt eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 160 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 3,0 mm – 1 cm fra spids: 0,8 mm

Lavet i/af: Tosa, Shikoku, Japan

Rustfri? Rustfri clad, karbon-kerne

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!