Det bliver ikke meget mere ægte når vi snakker japanske knive, end når de, som denne, er lavet i hvidt-1 stål. Det er af mange kokke og knivfolk opfattet som det reneste, mest ædle stål, da det dybest set blot indeholde karbon (ca. 1,3%) og jern. Pga. den meget fine struktur i stålet kan hvidt-1 stål blive helt fantastisk skarpt og er en stor fornøjelse at arbejde med. Specielt hvis du sliber på sten eller vedligeholder kniven på læder, vil det hvide stål være helt fantastisk at arbejde med.
Hvidt-stål er et karbon-stål, hvilket betyder at det ikke er rustfrit, dog har man i dette tilfælde brugt semi-rustfrit stål til de omkringliggende lag, så det kun er selve æggen på kniven der vil patinere.
Sujibiki er den klassiske slicer eller forskærekniv om man vil. Grundet formen, hvor den er lang og tynd, er den fantastisk til at skære større stege og anden protein ud. Du kan blot trække kniven mod dig, så du får så rent og fint et snit som overhovedet muligt. På den måde undgår du proteinet flosser, bliver grimt og mister saft. Denne Sujibiki har en let buet form hvilket gør at den glider meget naturligt når man bruger den.
Vi er super stolte af at kunne præsentere denne kniv lavet af vores rigtig gode venner i Tosa på Shikoku-øen i Japan, en ø der udover at have en af knivbyerne også er kendt for sin legendariske pilgrimsrute. Super flot håndværk! Kniven tamper en smule fra skæftet og ud mod spidsen og er generelt virkelig flot tyndet ind.
Vær obs på at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. Ej heller at blive brugt til super hårde emner såsom frosne ting, ben og anden misbrug. Pga. vores knive er håndlavede og skæfterne er natur materialer kan farver på træ m.m. variere.
På lager
Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot
2.399 DKK
På lager
100% tilfredshedsgaranti
Gratis fragt på alle knivkøb
Knivstype: Sujibiki / Slicer
Længde: 240 mm
Højde ved hæl: ca. 35 mm
Stål: Shirogami-1 / Hvidt-1 m. rustfri clad
Hårdhed/HrC: ca. 63
Finish: Kiri-Migaki / Poleret
Skæfte form og materiale: Oktagonalt Eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
Vægt i alt: ca. 135 g.
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,0 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm
Lavet i/af: Tosa, Shikoku, Japan
Rustfri? Semi-Rustfri clad, karbon-kerne
Hold dig opdateret på vores knive, og find inspiration til optimeringen af koge kunst og gastronomiske redskaber.
På Facebook finder du vores gruppe, hvor folk med passion for gastronomi og tilhørende redskaber kan dele deres entusiasme samt gode tips og tricks.
CVR:
Betalingsmetoder
Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Visa, Mobilepay, Apple Pay, Google Pay
Julegave fra Suba Knives
Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug.
Værdi: Op til kr. 339 pr stk.
Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023