Hvidt-1 Stål Sujibiki: Tradition og Ægthed i Hvert Snit

Det bliver ikke meget mere ægte når vi snakker japanske knive, end når de, som denne, er lavet i hvidt-1 stål. Det er af mange kokke og knivfolk opfattet som det reneste, mest ædle stål, da det dybest set blot indeholde karbon (ca. 1,3%) og jern. Pga. den meget fine struktur i stålet kan hvidt-1 stål blive helt fantastisk skarpt og er en stor fornøjelse at arbejde med. Specielt hvis du sliber på sten eller vedligeholder kniven på læder, vil det hvide stål være helt fantastisk at arbejde med.

Hvidt-stål er et karbon-stål, hvilket betyder at det ikke er rustfrit, dog har man i dette tilfælde brugt semi-rustfrit stål til de omkringliggende lag, så det kun er selve æggen på kniven der vil patinere.

Sujibiki: Den Klassiske Slicer

Sujibiki er den klassiske slicer eller forskærekniv om man vil. Grundet formen, hvor den er lang og tynd, er den fantastisk til at skære større stege og anden protein ud. Du kan blot trække kniven mod dig, så du får så rent og fint et snit som overhovedet muligt. På den måde undgår du proteinet flosser, bliver grimt og mister saft. Denne Sujibiki har en let buet form hvilket gør at den glider meget naturligt når man bruger den.

Håndværk fra Tosa på Shikoku-øen

Vi er super stolte af at kunne præsentere denne kniv lavet af vores rigtig gode venner i Tosa på Shikoku-øen i Japan, en ø der udover at have en af knivbyerne også er kendt for sin legendariske pilgrimsrute. Super flot håndværk! Kniven tamper en smule fra skæftet og ud mod spidsen og er generelt virkelig flot tyndet ind.

Det Du Skal Være OBS På

Vær obs på at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. Ej heller at blive brugt til super hårde emner såsom frosne ting, ben og anden misbrug. Pga. vores knive er håndlavede og skæfterne er natur materialer kan farver på træ m.m. variere.

Suba Shiro Sujibiki Forskærerknive 240 mm, Eg

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

2.399 DKK

Kort om produktet:
  • Knivens slanke profil gør at den er perfekt til lange strøg og du får et utroligt rent og pænt snit.
  • Den klasiske japanske forskærekniv.
  • Kiri-migaki finishen er en af de traditionelle, super flotte måder at lave knive på.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Sujibiki, Slicer eller forskærekniv, kært barn har jo rigtig mange navne. Fælles for dem er at det er en kniv der er lavet til at skære stege, fisk og anden protein. Fordelen er at kniven er relativt lang, og tynd så den let glider igennem proteinet og efterlader en fin, ren overflade. Lige til at stikke tænderne i.      

Knivstype: Sujibiki / Slicer

Længde: 240 mm

Højde ved hæl: ca. 35 mm

Stål: Shirogami-1 / Hvidt-1 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 63

Finish: Kiri-Migaki / Poleret

Skæfte form og materiale: Oktagonalt Eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 135 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,0 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm

Lavet i/af: Tosa, Shikoku, Japan

Rustfri? Semi-Rustfri clad, karbon-kerne

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023