Japansk Knivhåndværk fra Shikoku Til Dig

Dyk ned i verdenen af autentisk japansk knivhåndværk med vores 165 mm Nakiri kniv. Hver kniv er omhyggeligt skabt af dygtige og dedikerede japanske knivmagere i Tosa, beliggende på den betagende Shikoku-ø i Japan.

Vores Nakiri kniv er mere end bare din normale køkkenkniv, der er øje for detaljen, hjørner afrundet og helt igennem en super lækker oplevelse at arbejde med den.

Hvidt stål

Denne fantastiske nakiri er lavet i det traditionelle japanske hvidt-1 / Shirogami-1 stål som af mange kokke i Japan anses som det reneste og mest ædle. Det gør de da det stort set kun indeholder jern og carbon, og man får en utroligt fin struktur i stålet. Det giver i sidste ende en kniv der kan slibes utroligt skarp og hårdheden på stålet gør at den holder sig skarp meget meget længe. Ydermere vil kniven over tid få en meget flot patina.

Bevar Smag og Friskheden af Dine Grøntsager

Når du bruger en god skarp kniv som denne på dine grøntsager, vil de holder sig friske og sprøde længere, da de ikke bliver “kløvet” som man ellers ofte ser med andre knive. Derfor kan vi med stolthed sige at du får bedre mad med en kniv som denne.

Det oktagonale skæfte lavet i smukt brændt egetræ, gør denne Nakiri kniv, er super god at bruge uanset om du er højre eller venstrehåndet.

Det Med “Småt”

Vær obs på at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. Ej heller at blive brugt til super hårde emner såsom frosne ting, ben og anden misbrug. Pga. vores knive er håndlavede og skæfterne er natur materialer kan farver på træ m.m. variere.

Suba Shiro Nakiri Grøntsagskniv 165 mm, Brændt Eg

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

1.999 DKK

Kort om produktet:
  • Ønsker du at skære dine grøntsager på ægte japansk vis er dette din kniv
  • Fungerer til både højre og venstrehåndede
  • Super elegant kniv med traditionelt stål

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Shirogami-1 Stålet

Denne nakiri-kniv er fremstillet af det traditionelle japanske Hvidt-1-stål, der af mange kokke i Japan betragtes som det reneste og mest fornemme. Dette skyldes, at det primært består af jern og kulstof, hvilket resulterer i en utrolig fin stålstruktur. Som følge heraf kan kniven slibes ekstremt skarp, og dens stålhårdhed gør, at den bevarer skarpheden i lang tid. Over tid vil kniven også udvikle en smuk patina. Ved brug af en sådan skarp kniv som denne til dine grøntsager, forbliver de friske og sprøde længere, da de ikke knækker som ofte ses med andre knive.

En Kniv der Fungerer Til Begge Hænder

Står du og mangler en top lækker grøntsagskniv der fungerer til både højre- og venstrehåndede, så er dette et rigtigt godt bud.
  • Knivstype: Nakiri
  • Længde: 165 mm
  • Højde ved hæl: 50 mm.
  • Stål: Shirogami-1 / Hvidt-1 m. semi-rustfri clad
  • Hårdhed/HrC:  ca. 63
  • Finish: Kiri-Migaki / Poleret
  • Skæfte form og materiale: Oktagonalt Brændt Eg. – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
  • Vægt i alt: ca. 155 g.
  • Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6 mm – 1 cm fra spids: 2,6 mm
  • Lavet i/af: Tosa, Shikoku, Japan
  • Rustfri? Semi-Rustfri clad, karbon-kerne

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!