GYUTO - 01_Easy-Resize.com
DSC06315_Easy-Resize.com
DSC06279_Easy-Resize.com
DSC06303_Easy-Resize.com

Takumi-seriens Oprindelse: Håndværk bag Hver Kniv

Efter lang tids forventningsfuld venten er vi nu glade for at præsentere vores sortiment af knive lavet lige her i Danmark. Den første serie, som vi kalder Takumi, er fremstillet af rustfrit Gin3-stål. Dette stål bevarer sin skarphed i lang tid takket være sin 1 % kulstof indhold, og det er tilstrækkelig hårdt til at klare forskellige opgaver i køkkenet. Med sine 14 % krom indhold er dette stål også kendt for sin høje korrosionsbestandighed – og det er netop det, vi ønsker at levere med denne serie: knive, der er skarpe og rustfri.

Steffen og Suba Knives: Dedikation til Ægte Håndværk

Takumi betyder “håndværker” på japansk, og håndværket er kernen i vores dna. Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, men med Steffens dygtige hånd har vi opnået endnu bedre resultater. Bladet er blevet tyndere, hvilket gør dem endnu mere effektive til at skære igennem ingredienserne. Desuden er bladene blevet poleret til en strålende glans, og fremstår super flotte i overgangen mellem ståltyperne. Ryggen på knivene er også afrundet, så der ikke er noget, der skaber ubehag.

Denne knivserie er resultatet af Steffens fire års træning under nogle af Japans bedste knivmagere. Han har bragt denne ekspertise med til Danmark, hvor vi har skabt en unik produktionsproces, som de eneste i Europa. Vi er stolte af at præsentere disse knive for jer! Hos Steffen og Suba Knives tager vi knivproduktion alvorligt. Dette er ikke en serie af knive, som er masseproduceret i kæmpe fabrikker i Kina og mærket med vores navn. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk, som vi er stolte af at kalde vores venner. Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft i Danmark. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for os, og Takumi-serien er vores hyldest til denne stolte tradition.

Pas Godt På Kniven, Og Du Har Den Længe

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende.

GYUTO - 01_Easy-Resize.com
DSC06315_Easy-Resize.com
DSC06279_Easy-Resize.com
DSC06303_Easy-Resize.com

Suba Takumi Gyuto 210 mm

Kun 2 tilbage på lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

2.199 DKK

Kort om produktet:
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Top lækkert Valnødskæfte, der passer til begge hænder
  • En kniv der passer til langt de fleste opgaver i køkkenet.

Kun 2 tilbage på lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Gyuto vs. Andre Knivtyper: Hvorfor Gyuto?

Gyuto, også kendt som kokkekniven i Danmark, er ofte det første redskab, der kommer i tankerne, når man tænker på en “køkkenkniv.” Denne fantastiske allround kniv, der oprindeligt blev designet til at håndtere større kødstykker, får sit navn “gyu-to,” som betyder “kød-sværd.” Med en længde på 210 mm er denne kniv ideel til at tackle både stege eller grøntsager med lethed.

Knivstype: Gyuto

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: 52 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji

Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 180 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 1,3 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!