Nakiri oversættes som “bladskær”. Den er især velegnet til bladgrøntsager som kål og forskellige urter. Pga. formen på bladet er der god plads til dine knoer, så de ikke rammer skærebrættet, og generelt rigtig god bevægelse i kniven når den bruges.
Efter en længere periode med utålmodig venten er vi glade for at præsentere vores egenproducerede knivserie. Den første serie kaldes Takumi og er fremstillet af det rustfri Gin3 stål, et fantastisk materiale, der bevarer skarpheden i lang tid. Med sit indhold af 1 % kulstof er stålet tilstrækkelig hårdt til at tackle mange opgaver i køkkenet uden at blive skrøbeligt. Desuden indeholder Gin3 stålet også 14 % krom, hvilket normalt betragtes som rustfrit stål med mere end 13 % krom. Med andre ord vil din kniv forblive skarp i lang tid og forblive rustfri under normale forhold.
Takumi-serien bygger videre på vores tidligere Nash-serie, men vi har tyndet blade endnu mere, hvilket gør dem endnu mere effektive i at skære igennem råvarerne. Derudover har vi poleret bladene højere, hvilket giver dem en fantastisk glans, og super flot overgang mellem de to ståltyper. Ryggen af knivene er også afrundet, så der ikke er noget ubehageligt “gnaven.”
Denne knivserie er et resultat af Steffens håndværk, som han har erhvervet gennem 4 år hos nogle af de bedste knivmagere i Japan. Han har nu bragt dette håndværk til Danmark og skabt et setup, der er enestående i Europa. Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere disse knive for jer.
Med andre ord, hos Steffen og Suba Knives tager vi håndværket alvorligt. Dette er ikke blot en knivserie, som man ofte ser hos andre knivfirmaer. Hvor de køber masseproducerede knive fra kinesiske fabrikker og sætter deres navn på.
-Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af personer, som vi er stolte af at kalde vores venner. Herefter sliber, pudset, poleret, graveret og skæftet i Danmark. Er det ikke fantastisk?
Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende
På lager
Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot
2.099 DKK
På lager
100% tilfredshedsgaranti
Gratis fragt på alle knivkøb
Knivstype: Nakiri
Længde: 180 mm
Højde ved hæl: 53 mm.
Stål: Gin-3 m. rustfri clad
Hårdhed/HrC: ca. 61
Finish: Poleret Nashiji
Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
Vægt i alt: ca. 205 g .
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6 mm – 1 cm fra spids: 2,6 mm
Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark
Rustfri? Ja under normale forhold.
Hold dig opdateret på vores knive, og find inspiration til optimeringen af koge kunst og gastronomiske redskaber.
På Facebook finder du vores gruppe, hvor folk med passion for gastronomi og tilhørende redskaber kan dele deres entusiasme samt gode tips og tricks.
CVR:
Betalingsmetoder
Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Visa, Mobilepay, Apple Pay, Google Pay
Julegave fra Suba Knives
Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug.
Værdi: Op til kr. 339 pr stk.
Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023
Påskeferie
Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.
God Påske!