Petty knive - urteknive

Suba Takumi Petty 135 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Suba Knives: Dedikation til Håndværket
Denne knivserie er lavet med håndværket Steffen har lært gennem sine 4 år under nogle af de bedste knivmagere i Japan, siden har han taget håndværket med til Danmark, skabt et lignende set-up (som de eneste i Europa) og er superstolt af at kunne præsentere disse knive for jer! Kort sagt, Steffen og Suba Knives tager håndværket seriøst, dette er ikke en knivserie som mange andre “laver” hvor de køber masseproducerede knive fra kæmpe fabrikker i Kina og får stemplet deres navn på. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk vi er stolte af at kalde vores venner, tyndet, slebet, poleret op, indgraveret og skæftet i Danmark. Lækkert ik´?

Pris:

1.749 kr.

På lager

På lager

Produkt informationer

Suba Knives Petty-Kniv: Kniven til De Mindre Opgaver

En fantastisk Petty-kniv til alle de mindre opgaver i køkkenet, både hvis den står på mindre frugter og grøntsager, men også hvis du f.eks. skal afpudse en mørbrad eller lign. er denne kniv helt i top! – Den fungerer også både om du arbejder “i luften/hånden” eller fortrækker at bruge den på skærebræt.

Takumi-serien: Et Nyt Kapitel i Knivhåndværk

Efter lang tids utålmodig venten er jeg super glad for at kunne præsentere Suba Knives egenproduktion af knive. Den første serie hedder Takumi og er lavet i det rustfrie Gin3 stål. Et fantastisk stål der holder skarpheden længe. Med sine 1 % kulstof er stålet tilpas hårdt til mange opgaver i køkkenet, så kniven holder sig skarp længe uden at blive skrøbelig. Ydermere indeholder gin3 stålet også 14 % krom, normalt siger man at 13% og over betyder at stålet er rustfrit. – Så mindre nørdet forklaret, betyder det at din kniv vil holde sig skarp dejligt længe og under normale forhold vil være rustfri.

Jeg er jævnligt i kontakt med de dygtige smede i Japan der smeder råstålet for mig, og de har oplevet problemer med overfladen som tidligere var på denne petty, derfor er den nu med en mere “ren” finish/overflade, men samme fantastiske skæreevne som før.

Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, dog har Steffen tyndet bladende mere end før, så de glider endnu nemmere gennem råvarerne, ydermere er bladede også poleret højere op så de står utroligt flotte blanke og har en nærmest glimtende kasumi/bokashi finish mellem kernestål og de omkringliggende lag. Ligeledes er ryggen rundet af så der ikke er noget der “gnaver”.

Gennemtestet Kvalitet

Vi har lånt knivene ud til en række kokke og selv været i køkkenet og gennemtestet knivene, så vi ved at de præsterer som vi ønsker.

Det Med “Småt”

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende.

Knivstype: Petty

Længde: 135 mm

Højde ved hæl: Ca. 39 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret / Migaki

Skæfte form og materiale: Oktagonalt Valnød og Rosewood– Ønsker du et andet skæfte, så kontakt os meget gerne, og vi ser på mulighederne.

Vægt i alt: ca. 90 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,2 mm – 1 cm fra spids: 1 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold

Steffen anbefaler

Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...