Sujibiki knive - forskære knive
★★★★★
5 stjerner på Google
Sujibiki: Kniven til Større Stege og Fisk
En Sujibiki er virkelig god til at skære protein, som f.eks. større stege eller tilberedt fisk. Den har en længde på 230 mm som er ret unikt, mellem de normale 210 og 240 som man ser efter “sun-systemet” indenfor knive.
Pris:
2.399 kr.
Kun 5 tilbage på lager
Kun 5 tilbage på lager
Udover det har denne fået et lidt større skæfte end man ser på mange japanske sujibiki´er, da vi i Norden generelt har større hænder end i østen og derfor har valgt en passende størrelse. En sand fornøjelse at arbejde med!
En kniv med en super lækker balance, træk den igennem din steg i nogle længere strøg og du vil forstå hvorfor vi elsker den!
Efter lang tids forventningsfuld venten er vi glade for at præsentere vores sortiment af knive lavet lige her i Danmark. Den første serie, som vi kalder Takumi, er fremstillet af rustfrit Gin3-stål. Dette stål bevarer sin skarphed i lang tid takket være sin 1 % kulstof indhold, og det er tilstrækkelig hårdt til at klare forskellige opgaver i køkkenet. Med sine 14 % krom indhold er dette stål også kendt for sin høje korrosionsbestandighed – og det er netop det, vi ønsker at levere med denne serie: knive, der er skarpe, tyndet godt ind og rustfri.
Takumi betyder “håndværker” på japansk, og håndværket er kernen i Suba Knives dna. Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, men med Steffens dygtige hånd har vi opnået endnu bedre resultater. Bladet er blevet tyndere, hvilket gør dem endnu mere effektive til at skære igennem ingredienserne.
Desuden er bladene blevet poleret til en strålende glans og overgangen mellem de to forskellige ståltyper fremstår næsten glimtende. Ryggen på knivene er også afrundet, så der ikke er noget, der skaber ubehag.
Denne knivserie er resultatet af Steffens fire års træning under nogle af Japans bedste knivmagere. Han har bragt denne ekspertise med til Danmark, hvor vi har skabt en unik produktionsproces, som de eneste i Europa. Vi er stolte af at præsentere disse knive for jer! Hos Steffen og Suba Knives tager vi knivproduktion alvorligt. Dette er ikke en serie af knive, som er masseproduceret i kæmpe fabrikker i Kina og mærket med vores navn. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk, som vi er stolte af at kalde vores venner. Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft i Danmark. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for os, og Takumi-serien er vores hyldest til denne stolte tradition.
Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende.
Knivstype: Sujibiki
Længde: 230 mm
Højde ved hæl: 37 mm.
Stål: Gin-3 m. rustfri clad
Hårdhed/HrC: ca. 61
Finish: Poleret Nashiji
Skæfte form og materiale: Okt. Eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
Vægt i alt: ca. 155 g.
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6 mm – 1 cm fra spids: 1,8 mm
Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark
Rustfri? Ja under normale forhold.
★★★★★
5 stjerner på Google