Sujibiki knive - forskære knive

Suba Takumi Sujibiki 230 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Sujibiki: Kniven til Større Stege og Fisk
En Sujibiki er virkelig god til at skære protein, som f.eks. større stege eller tilberedt fisk. Den har en længde på 230 mm som er ret unikt, mellem de normale 210 og 240 som man ser efter “sun-systemet” indenfor knive.

Pris:

2.399 kr.

Kun 5 tilbage på lager

Kun 5 tilbage på lager

Produkt informationer

Optimeret Skæfte Størrelse

Udover det har denne fået et lidt større skæfte end man ser på mange japanske sujibiki´er, da vi i Norden generelt har større hænder end i østen og derfor har valgt en passende størrelse. En sand fornøjelse at arbejde med!

En kniv med en super lækker balance, træk den igennem din steg i nogle længere strøg og du vil forstå hvorfor vi elsker den!

  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Top lækkert egetræsskæfte, der passer til begge hænder
  • En kniv der er super god til at skære stege og fisk.

Knivstype: Sujibiki

Længde: 230 mm

Højde ved hæl: 37 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji

Skæfte form og materiale: Okt. Eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 155 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6 mm – 1 cm fra spids: 1,8 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...