GYUTO - 02_Easy-Resize.com
DSC06272_Easy-Resize.com
DSC06279_Easy-Resize.com
DSC06303_Easy-Resize.com

Præsentation af Takumi-serien: Dansk Håndværk Vi Er Forbandet Stolte Af

Efter lang tids forventningsfuld venten er vi nu glade for at præsentere vores sortiment af knive lavet lige her i Danmark. Den første serie, som vi kalder Takumi, er fremstillet af rustfrit Gin3-stål. Dette stål bevarer sin skarphed i lang tid takket være sin 1 % kulstofindhold, og det er tilstrækkelig hårdt til at klare forskellige opgaver i køkkenet. Med sine 14 % kromindhold er dette stål også kendt for sin høje korrosionsbestandighed – og det er netop det, vi ønsker at levere med denne serie: knive, der er skarpe og rustfri.

Takumi betyder “håndværker” på japansk, og håndværket er kernen i vores dna. Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, men med Steffens dygtige hånd har vi opnået endnu bedre resultater. Bladet er blevet tyndere, hvilket gør dem endnu mere effektive til at skære igennem ingredienserne. Desuden er bladene blevet poleret til en strålende glans og overgangen mellem de to ståltyper fremstår næsten glimtende. Ryggen på knivene er også afrundet, så der ikke er noget, der skaber ubehag.

Takumi-seriens Oprindelse: Håndværket bag Hver Kniv

Denne knivserie er resultatet af Steffens fire års træning under nogle af Japans bedste knivmagere. Han har bragt denne ekspertise med til Danmark, hvor vi har skabt et unikt værksted, som det eneste af sin art i Europa. Vi er stolte af at præsentere disse knive for jer! Hos Steffen og Suba Knives tager vi knivproduktion alvorligt. Dette er ikke en serie af knive, som er masseproduceret i kæmpe fabrikker i Kina og mærket med vores navn. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk, som vi er stolte af at kalde vores venner. Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft i Danmark. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for os, og Takumi-serien er vores hyldest til denne stolte tradition.

Knivpleje og Anvendelsesråd: Bevaring af Skarphed og Udseende

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende

GYUTO - 02_Easy-Resize.com
DSC06272_Easy-Resize.com
DSC06279_Easy-Resize.com
DSC06303_Easy-Resize.com

Suba Takumi Gyuto 240 mm

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

2.399 DKK

Kort om produktet:
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Top lækkert Valnødskæfte, der passer til begge hænder
  • En kniv der passer til de større opgaver i køkkenet.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Anvendelsesmuligheder i Køkkenet: Gyuto´ens Mange Talenter

Gyuto også kaldet kokkekniven i Danmark, er den de fleste folk tænker på når man siger “køkkenkniv”. Det er en fantastisk allround kniv, der egentligt blev lavet til større kødstykker, deraf navnet “gyu-to (Kød-sværd)”. Denne kniv er 240 mm som gør den super god hvis du har en større steg eller store grøntsager f.eks..

Knivstype: Gyuto

Længde: 240 mm

Højde ved hæl: 56 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji

Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 210 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6 mm – 1 cm fra spids: 1,2 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!