Lang Ventetid Bar Frugt

Efter lang tids forventningsfuld venten er vi glade for at præsentere vores sortiment af knive lavet lige her i Danmark. Den første serie, som vi kalder Takumi, er fremstillet af rustfrit Gin3-stål. Dette stål bevarer sin skarphed i lang tid takket være sin 1 % kulstof indhold, og det er tilstrækkelig hårdt til at klare forskellige opgaver i køkkenet. Med sine 14 % krom indhold er dette stål også kendt for sin høje korrosionsbestandighed – og det er netop det, vi ønsker at levere med denne serie: knive, der er skarpe, tyndet godt ind og rustfri.

Takumi betyder “håndværker” på japansk, og håndværket er kernen i Suba Knives dna. Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, men med Steffens dygtige hånd har vi opnået endnu bedre resultater. Bladet er blevet tyndere, hvilket gør dem endnu mere effektive til at skære igennem ingredienserne.

Desuden er bladene blevet poleret til en strålende glans og overgangen mellem de to forskellige ståltyper fremstår næsten glimtende. Ryggen på knivene er også afrundet, så der ikke er noget, der skaber ubehag.

Stolt og Ærligt Håndværk Fra Japan Til Danmark

Denne knivserie er resultatet af Steffens fire års træning under nogle af Japans bedste knivmagere. Han har bragt denne ekspertise med til Danmark, hvor vi har skabt en unik produktionsproces, som de eneste i Europa. Vi er stolte af at præsentere disse knive for jer! Hos Steffen og Suba Knives tager vi knivproduktion alvorligt. Dette er ikke en serie af knive, som er masseproduceret i kæmpe fabrikker i Kina og mærket med vores navn. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk, som vi er stolte af at kalde vores venner. Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft i Danmark. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for os, og Takumi-serien er vores hyldest til denne stolte tradition.

Det med “Småt”

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende.

Suba Takumi Sujibiki 230 mm

På lager

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot

2.399 DKK

Kort om produktet:
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Top lækkert egetræsskæfte, der passer til begge hænder
  • En kniv der er super god til at skære stege og fisk.

På lager

100% tilfredshedsgaranti

Gratis fragt på alle knivkøb

Sujibiki: Kniven til Større Stege og Fisk

  En Sujibiki er virkelig god til at skære protein, som f.eks. større stege eller tilberedt fisk. Den har en længde på 230 mm som er ret unikt, mellem de normale 210 og 240 som man ser efter “sun-systemet” indenfor knive.  

Optimeret Skæfte Størrelse

  Udover det har denne fået et lidt større skæfte end man ser på mange japanske sujibiki´er, da vi i Norden generelt har større hænder end i østen og derfor har valgt en passende størrelse. En sand fornøjelse at arbejde med!   En kniv med en super lækker balance, træk den igennem din steg i nogle længere strøg og du vil forstå hvorfor vi elsker den!

Knivstype: Sujibiki

Længde: 230 mm

Højde ved hæl: 37 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji

Skæfte form og materiale: Okt. Eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 155 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6 mm – 1 cm fra spids: 1,8 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Julegave fra Suba Knives

Få en gratis læderskede

Gælder de første 100 knivkøb

Vores julegave til dig er en knivskede i vegetabilsk garvet okselæder, lavet med en plastbelagt magnet, så de ikke ridser knivene og ikke glider af uden brug. 

Værdi: Op til kr. 339 pr stk.

Tilbuddet er gældende til og med 26/12/2023

Påskeferie

Ordrer bestilt fra 25/3 og frem, vil blive afsendt fredag 29/3

Jeg afholder lidt påskeferie og afsender derfor ordre bestilt 25.-29. marts, den 29/3.

God Påske!